De 5 beste baby breiboeken

Hier ga je de beste baby breiboeken vinden. Breien voor de baby is heel leuk. Het is toch heel schattig om zelf babykleertjes te maken? Denk bijvoorbeeld aan babytruitjes, babyslofjes en babymutsjes breien. Ook andere accessoires en speelgoed is mogelijk. In de onderstaande boeken staan baby breipatronen voor beginners en gevorderden. Aan het niveau kan je zien of het baby breiboek voor jou geschikt is. Lees lekker verder!

De top 5 van beste baby breiboeken met baby breipatronen voor beginners en gevorderden

Hieronder staan de 5 beste baby breiboeken met baby breipatronen voor beginners en gevorderden speciaal voor jou op een rijtje. Er staat vast een geschikt boek voor jou tussen.

Bestellen op Bol.com is eenvoudig via de blauwe knoppen.

1. Mama baby breiboek (Gabriela Widmer-Hanke)

Niveau: Beginners en gevorderden

Breien voor de baby is echt heel leuk en niet lastig met het Mama baby breiboek. Er staan 27 breiprojecten in die ideaal zijn om tijdens de zwangerschap te maken.

Je gaat babykleertjes maken, zoals het breien van een babytruitje en een babymutsje. Ook zijn er breiprojecten voor accessoires en speelgoed, zoals een speeldoos of een babydeken. De belangrijkste steken worden stap voor stap uitgelegd en daarom is het niet lastig om te volgen.

Mama baby breiboek (Gabriela Widmer-Hanke) boek

2. Vrolijke babytruitjes – Breien, combineren en variëren maar! (Marijke de Jong)

Niveau: Beginners en gevorderden

De titel, Vrolijke babytruitjes – Breien, combineren en variëren maar!, zegt eigenlijk al genoeg. Babytruitjes breien is een feestje met dit boek!

De baby breipatronen zijn zeer helder en uitgebreid beschreven, daarom zijn ze ook geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen er inspiratie uithalen.

Op elke trui staat een dier. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een walvis, octopus of een konijn. In totaal zijn er 15 dieren. Je krijgt ook tips om de babytruitjes in je eigen stijl te breien. De patronen zijn geschreven om de babytruitjes te breien in de maten 74, 80 en 86.

Vrolijke babytruitjes - Breien, combineren en variëren maar! (Marijke de Jong) boek

3. Breien voor baby’s (Debbie Bliss)

Niveau: Beginners en gevorderden

In Breien voor baby’s staan 20 geweldige baby breipatronen voor beginners en gevorderden. De breipatronen zijn niet lastig om te breien en daarom ook zeer geschikt voor beginners.

Je gaat onder andere babykleertjes maken, zoals het breien van babytruitjes en babymutsjes. Ook bijvoorbeeld omslagdoeken, dekentjes, een tas en een knuffel komen voorbij. Hou je van breien voor de baby? Dan mag dit baby breiboek niet ontbreken in je boekenkast!

Breien voor baby's (Debbie Bliss) boek

4. Babymutsjes breien (Anjo Geluk)

Niveau: Beginners en gevorderden

Babymutsjes breien is het beste boek voor beginners en gevorderden om babymutsjes te (leren) breien. De patronen in dit boek zijn geschikt voor baby’s van 3 tot 12 maanden.

Vele breiers/breisters hebben door dit baby breiboek al hele schattige babymutsjes gebreid. Ben jij de volgende?

Babymutsjes breien (Anjo Geluk) boek

5. Brei de mooiste Babyslofjes & Kinderpantoffels (Helga Spitz & Friederike Pfund)

Niveau: Gevorderden

Heb je weleens baby’s gezien met van die schattige babyslofjes aan? Met Brei de mooiste Babyslofjes & Kinderpantoffels kan je zelf leuke babyslofjes gaan breien!

Als je wilt gaan breien voor de baby, dan horen babyslofjes daar ook bij. Er staan verschillende modellen in het boek. De patronen zijn vooral geschikt voor gevorderden.

Brei de mooiste Babyslofjes & Kinderpantoffels (Helga Spitz & Friederike Pfund) boek

Meer baby breiboeken om te breien voor de baby + andere aanrader

Hierboven heb je de 5 beste baby breiboeken gezien om te breien voor de baby. Aan de hand van de boeken kan je babykleertjes maken, zoals het breien van een babytruitje, babyslofjes en een babymutsje. Ook bijvoorbeeld, accessoires, knuffels en speelgoed komen voorbij.

In veel van de bovenstaande baby breiboeken staan baby breipatronen voor beginners en gevorderden. Zo kan iedereen van elk niveau lekker gaan breien voor de baby!

Wil je toch nog verder kijken naar andere baby breiboeken? Op Bol.com staan er nog meer.

Andere artikelen die wellicht interessant voor je zijn:

Weet je zelf nog een goed baby breiboek dat absoluut in het bovenstaande rijtje thuishoort? Dan horen we dat graag!

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie