De 5 beste baby haakboeken

Ben je op zoek naar de beste baby haakboeken? Dan zit je hier goed! Je leert door de onderstaande boeken onder andere babyknuffels, babyspeelgoed en babykleding haken. Hoe leuk en schattig is het bijvoorbeeld wel niet om een babytruitje te haken? Kraamcadeautjes/babycadeautjes haken voor een baby is erg leuk. Je kan natuurlijk ook voor je eigen baby haken. Met de goede en duidelijke haakpatronen in de boeken is het niet lastig om bijvoorbeeld babykleding en babyknuffels te haken. Lees lekker verder en ontdek de beste baby haakboeken!

De top 5 van beste baby haakboeken

Hier staan de 5 beste baby haakboeken. Bestellen op Bol.com is eenvoudig via de linkjes en blauwe knoppen.

1. Haken voor de baby (Rosanne Briggeman)

Niveau: Beginners en gevorderden

Haken voor de baby is volgens ons het beste baby haakboek! Hakers/haaksters van elk niveau kunnen met dit boek leuke kraamcadeautjes/babycadeautjes haken.

De haakpatronen voor de babyprojecten zijn erg makkelijk te volgen. De indeling van het boek is gemaakt op basis van 9 dierensets. Je gaat allerlei leuke babyhaakwerkjes maken, zoals een speenkoord, babyknuffel en een wagenspanner.

Haken voor de baby (Rosanne Briggeman) boek

2. Het grote babyhaakboek (Mr. Cey)

Niveau: Beginners en gevorderden

In Het grote babyhaakboek staan 25 haakpatronen waarmee je de mooiste projecten voor de baby en babykamer kan haken. Je gaat onder andere babykleding, babyknuffels en andere accessoires voor de kinderkamer leren haken.

Zowel hakers/haaksters die net beginnen als gevorderden kunnen aan de slag met dit boek. Je zou kraamcadeautjes/babycadeautjes kunnen haken of voor je eigen baby.

Het grote babyhaakboek (Mr. Cey) boek

3. Babyspeelgoed haken (Rosanne Briggeman)

Niveau: Beginners en gevorderden

De titel, Babyspeelgoed haken, zegt al genoeg. Er staan goede haakpatronen voor het haken van babyspeelgoed in voor zowel beginners als gevorderden.

Het gehaakte babyspeelgoed is ideaal om als kraamcadeautje te geven. Je gaat onder andere grote knuffels, rammelaars, speenkoordjes en muziekdoosjes voor de baby (leren) haken.

Babyspeelgoed haken (Rosanne Briggeman) boek

4. Box, bed & buggyspeeltjes haken (Joke Postma)

Niveau: Beginners en gevorderden

Box, bed & buggyspeeltjes haken mag niet ontbreken in dit lijstje van de beste baby haakboeken. Veel hakers/haaksters hebben door dit boek al leuke baby haakwerkjes gemaakt.

In het boek staan 40 goede haakpatronen om haakwerkjes voor de baby te haken, zoals muziekmobielen, rammelaars en muziekdoosjes. Het is leuk om als kraamcadeautje/babycadeautje te haken of voor je eigen baby.

Box, bed & buggyspeeltjes haken (Joke Postma) boek

5. Babysets haken (Stefanie Trouwborst-Wijers)

Niveau: Beginners en gevorderden

In Babysets haken staan knuffeldieren die je gewoon absoluut wilt haken voor de baby. Deze knuffeldieren zijn perfect om als kraamcadeautje te geven.

Er staan 5 complete babysets in het boek, van muis Mila tot hond Harold. De haakpatronen voor deze babyknuffels zijn erg goed en duidelijk, zodat het zowel voor beginners als gevorderden goed is te volgen.

Babysets haken 2 is ook verkrijgbaar op Bol.com.

Babysets haken (Stefanie Trouwborst-Wijers) boek

Meer baby haakboeken + andere aanraders

Hierboven heb je de beste baby haakboeken gezien. Met deze baby haakboeken kan je onder andere babyknuffels, babyspeelgoed en babykleding haken. Het is toch superleuk als een baby speelt met jouw gehaakte babyspeelgoed of dat je een babytruitje gaat haken en een baby draagt dat.

De haakpatronen in de boeken zijn erg goed en duidelijk, zodat het goed te doen is voor zowel beginners als gevorderden. Met de haakpatronen heb je bijvoorbeeld zo babykleding of een babyknuffel gehaakt.

Eigen kraamcadeautjes/babycadeautjes haken is misschien wel het leukste kraamcadeautje dat er is! Ook is het natuurlijk geweldig om haakwerkjes voor je eigen baby te maken.

Wil je toch nog verder kijken naar andere baby haakboeken? Dan staan er op Bol.com nog meer.

Andere artikelen die wellicht interessant voor je zijn:

Weet je zelf nog een goed baby haakboek dat absoluut in het bovenstaande rijtje hoort te staan? Dan horen we dat graag!

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie