Top 10 dieren prentenboeken voor peuters en kleuters

Dieren prentenboeken

Er zijn veel goede dieren prentenboeken, maar desondanks hebben we toch een top 10 dieren prentenboeken voor peuters en kleuters kunnen maken. In de prentenboeken kom je onder andere een muis, walvis, beer, mol en een haas tegen. Ook prentenboeken met (wilde) dieren, zoals een olifant en een leeuw, komen voorbij. Voor de liefhebbers hebben we in het voorlaatste hoofdstuk de beste (online) digitale dieren prentenboeken neergezet. De prentenboeken zijn heel het jaar leuk om voor te lezen, maar bijvoorbeeld ook speciaal op dierendag. In het laatste hoofdstuk lees je waar nog meer prentenboeken over dieren te vinden zijn. Lees lekker verder!

Lees meer

Top 10 boerderij prentenboeken voor peuters en kleuters

Boerderij prentenboeken

Ben je op zoek naar boerderij prentenboeken? Wij hebben een top 10 boerderij prentenboeken voor peuters en kleuters gemaakt. Kinderen zijn gek op kinderboeken over de boerderij. In de prentenboeken komen onder andere veel boerderijdieren voorbij, zoals een koe en een geitje. Ook krijg je (online) digitale boerderij prentenboeken te zien. Voor iedereen staat er wel een goed voorleesboek over de boerderij tussen. In het laatste hoofdstuk lees je waar nog meer prentenboeken over de boerderij te vinden zijn. Lees lekker verder!

Lees meer

De 5 beste Arabische kinderboeken

Arabische kinderboeken

Je gaat hier de 5 beste Arabische kinderboeken vinden voor kinderen van verschillende leeftijden. Er staan vooral Arabische prentenboeken tussen met een Engelse vertaling. Kinderen zullen genieten van deze Arabische voorleesboekjes. In het laatste hoofdstuk lees je waar meer kinderboeken in het Arabisch te vinden zijn. Lees lekker verder!

Lees meer

De beste boeken over en om een lockdown door te komen

Lockdown boeken

Boeken zijn een goede manier om een lockdown door te komen. Het lezen van boeken is leuk en kan ook nog eens leerzaam zijn. Je besteedt je tijd op deze manier nuttig. Wij geven je goede boekentips voor een lockdown. Ook geven we je tips over boeken die over een lockdown gaan. Lees lekker verder!

Lees meer

5 aanbevolen dua boekjes

Dua boekjes

Ben je op zoek naar dua (smeekbede) boekjes? Hier staan 5 aanbevolen dua boekjes met Nederlandse en Engelse vertalingen, die mooie dua’s bevatten. Denk bijvoorbeeld aan dua’s voor gezondheid, hulp en bescherming van je familie. Het zijn veelal kleine/mini dua boekjes, die makkelijk mee te nemen zijn. Een dua boekje komt vanaf de ochtend tot de avond (Voor het slapen gaan) goed van pas. Je kan niet in veel winkels dua boekjes kopen, maar de onderstaande dua boekjes zijn via de linkjes en blauwe knoppen eenvoudig te bestellen bij Bol.com en Amazon.nl. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 zomer prentenboeken voor peuters en kleuters

Zomer prentenboeken

Zomer prentenboeken zijn geweldig voor kinderen. Welk kind houdt er niet van de zomer? Daarom hebben we een top 10 zomer prentenboeken voor peuters en kleuters gemaakt. Je komt onder andere prentenboeken over vakantie, kamperen, de zee, op reis gaan en het strand tegen. Ook ga je de beste (online) digitale zomer prentenboeken zien. Voor iedereen is er hier wel een leuk voorleesboek over de zomer te vinden. We geven aan het eind ook nog een tip waar nog meer prentenboeken met het thema zomer eenvoudig te bestellen zijn. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 lente prentenboeken voor peuters en kleuters

Lente prentenboeken

De lente is al een mooi seizoen voor kinderen en prentenboeken over de lente maken het nog leuker. Wij hebben daarom speciaal een top 10 lente prentenboeken voor peuters en kleuters gemaakt. Je komt onder andere een prentenboek over insecten tegen en prentenboeken waarin het over bloemen gaat. Dat past echt bij de lente. Ook laten we je de beste (online) digitale lente prentenboeken zien. Voor iedereen staat er wel een leuk voorleesboek over de lente bij. Tot slot lees je waar nog meer prentenboeken met het thema lente eenvoudig te bestellen zijn. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 herfst prentenboeken voor peuters en kleuters

Herfst prentenboeken

Prentenboeken over de herfst maken de herfst nog iets leuker voor kinderen. Wij hebben de beste herfst prentenboeken voor peuters en kleuters in een top 10 gegoten. In de prentenboeken kom je onder andere noten, een egel en een eekhoorn tegen. Dat past helemaal bij de herfst. Ook de beste (online) digitale herfst prentenboeken laten we je zien. Het is ideaal om de prentenboeken als voorleesboek te gebruiken tijdens de herfst. Tot slot lees je waar nog meer prentenboeken met het thema herfst te vinden zijn. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 winter prentenboeken voor peuters en kleuters

Winter prentenboeken

Winter prentenboeken zijn erg leuk voor peuters en kleuters, want voor veel kinderen is de winter het mooiste seizoen van het jaar. In deze top 10 vind je de beste prentenboeken over de winter voor peuters en kleuters. Je komt onder andere prentenboeken tegen over vogels in de winter, andere dieren in de winter (die een winterslaap houden) en sneeuw. Een prentenboek over een ijsbeer hoort er natuurlijk ook bij. Ook kom je erachter waar de beste (online) digitale winter prentenboeken te vinden zijn. Tot slot geven we je een tip waar je eenvoudig nog meer prentenboeken met het thema winter kan bestellen. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 beste islamitische kinderboeken

Islamitische kinderboeken

Er zijn mooie islamitische kinderboeken beschikbaar in Nederland en wij hebben de beste in een top 10 gezet. In de boeken staan prachtige islamitische kinderverhalen. Je vindt onder andere kinderboeken die een soort Koran voor kinderen zijn in het Nederlands en verhalen van/over de profeten. Voor de jonge kinderen zijn er islamitische voorleesboekjes en de oudere kinderen kunnen zelfstandig lezen. In de leeftijd van ca. 3 t/m 12 jaar staan er goede islamitische kinderboeken tussen. Lees lekker verder!

Lees meer