De 3 beste wachtwoordenboekjes!

Wachtwoordenboekjes

Kan je wel een (klein) wachtwoordenboekje gebruiken? Dan zit je hier goed met de 3 beste wachtwoordenboekjes! Tegenwoordig is het geen doen meer om al je wachtwoorden te onthouden. Gelukkig is dat probleem opgelost met een wachtwoorden notitieboekje. Ook staan er handige wachtwoordenboekjes op alfabet tussen. Lees lekker verder!

Lees meer

De 7 beste budgetplanners voor meer overzicht!

Budgetplanners

Kan je wel een budgetplanner (Finance planner) gebruiken? Dan zit je hier goed met de 7 beste budgetplanners in het Nederlands! Money planner, kasboekje en huishoudboekje zijn andere benamingen voor een budgetplanner. Een budgetplanner zorgt voor meer overzicht in je financiën. Maandelijks heb je goed op een rijtje wat er precies binnenkomt er wat er uitgaat. Zo kan je ook makkelijker sparen. Ook staat er een budgetplanner met mapjes (Budget binder) in het rijtje. Lees lekker verder!

Lees meer

De 10 beste gitaarboeken voor beginners en gevorderden

Gitaarboeken

In dit artikel staan de 10 beste gitaarboeken voor beginners en gevorderden, zowel voor kinderen als volwassenen. Beginners kunnen met de boeken (zelf) gitaar leren spelen. Gevorderden kunnen aan de slag om hun vaardigheden te vergroten. Zonder een docent kunnen beginners al gitaarles volgen door de boeken. Naast de lessen met een docent is het natuurlijk ook mogelijk. Van boeken waarin je meer leert over akkoorden en noten voor de gitaar tot een boek over zen en gitaar spelen, iedereen vindt hier wel een geschikt gitaarboek. Lees lekker verder!

Lees meer

De 10 beste pianoboeken voor beginners en gevorderden

Pianoboeken

Speciaal voor jou hebben we hier de 10 beste pianoboeken voor beginners en gevorderden op een rijtje gezet, zowel voor kinderen als volwassenen. Beginners kunnen piano leren spelen met de boeken en steeds beter worden. Gevorderden kunnen hun vaardigheden vergroten. Met boeken kunnen beginners pianoles volgen, zonder een docent. Je kan het natuurlijk ook naast pianolessen met een docent doen. Van een boek met piano akkoorden tot piano liedjes voor Kerstmis, voor iedereen staat er wel een geschikt pianoboek tussen. Lees lekker verder!

Lees meer

De 10 beste feministische boeken

Feministische boeken

Ben je op zoek naar feministische boeken? Dan zit je hier helemaal goed met de 10 beste feministische boeken! Met de feministische literatuur kan je nog dieper in het feminisme duiken. Er staan onder andere boeken van echte feministische schrijfsters, feministische boeken voor mannen en feministische romans tussen. Alle boeken zijn in het Nederlands te lezen, maar ook vind je Nederlandse boeken over feminisme, specifiek geschreven door Nederlandse schrijfsters. De boeken kunnen vrouwenrechten meer bespreekbaar maken. Lees snel verder!

Lees meer

De 20 beste boeken over dementie en alzheimer

Boeken over dementie en alzheimer

De 20 beste boeken over dementie en alzheimer hebben we hier speciaal voor jou op een rijtje gezet. Je vindt onder andere (voorlees)boeken voor dementerende ouderen, waargebeurde boeken over dementie over vaders en moeders, boeken die je beter leren omgaan met dementie en romans over dementie. Dementie is een ziekte die vaak voorkomt in Nederland en België. Vrijwel iedereen krijgt er zelf of in zijn omgeving mee te maken. Daarom is het goed om de literatuur in te duiken via boeken over dementie en alzheimer. Lees snel verder!

Lees meer

Top 10 beste historische romans aller tijden

Top 10 beste historische romans aller tijden

In dit artikel staat de top 10 beste historische romans aller tijden, dat gaat om boeken die in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Je zal mooie en bekende historische romans tegenkomen, van de beste schrijvers. Er zijn veel liefhebbers van dit genre. Door de historische roman literatuur doe je ook nog historische kennis op, ondanks dat het voor een gedeelte fictief kan zijn. Lees snel verder!

Lees meer

De 10 beste en leukste book sleeves! [2023]

Book sleeves

Ben je op zoek naar de beste en leukste book sleeves voor je boeken? Dan ben je hier aan het juiste adres! De 10 beste en leukste staan hier op een rijtje. Smaken verschillen natuurlijk, maar gelukkig zie je in het laatste hoofdstuk waar nog meer book sleeves te vinden zijn. De book sleeves kan je eenvoudig kopen. Lees lekker verder!

Lees meer

De 3 beste boeken over Qatar (Nederlands)

Boeken over Qatar

Met de 3 beste boeken over Qatar kan je meer ontdekken wat voor land het is. Door de toewijzing van het WK voetbal 2022 aan Qatar is het land wereldwijd in de schijnwerpers komen te staan. Waarom is er wereldwijd zoveel kritiek op dit land? Lees snel verder!

Lees meer