De 7 beste budgetplanners voor meer overzicht!

Kan je wel een budgetplanner (Finance planner) gebruiken? Dan zit je hier goed met de 7 beste budgetplanners in het Nederlands! Money planner, kasboekje en huishoudboekje zijn andere benamingen voor een budgetplanner. Een budgetplanner zorgt voor meer overzicht in je financiën. Maandelijks heb je goed op een rijtje wat er precies binnenkomt er wat er uitgaat. Zo kan je ook makkelijker sparen. Ook staat er een budgetplanner met mapjes (Budget binder) in het rijtje. Lees lekker verder!

Waarom is een budgetplanner (Finance planner) zo handig?

Veel mensen weten niet precies hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en wat er weer uitgaat. Hierdoor komen mensen in financiële problemen en hebben moeite met sparen.

Eigenlijk rommel je dan elke maand maar wat aan en gok je wat er ongeveer overblijft. In vele gevallen blijft er niks over en wordt er zelfs verlies gemaakt.

Op de lange termijn is dit niet meer vol te houden. Een budgetplanner (Finance planner) brengt hier verandering in.

Door een budgetplanner krijg je een mooi overzicht van wat er binnenkomt en weer uitgaat. Op die manier kan je beter plannen wat je maximaal uit kan geven en hoeveel geld er binnen moet komen.

Heb je bijvoorbeeld een maand minder inkomsten? Dan weet je ook dat je minder uit moet geven. Zo is de kans kleiner dat je in financiële problemen komt.

Ook kan je bijvoorbeeld plannen hoeveel geld je maandelijks kan sparen en/of beleggen. Zo bouw je ook meer zekerheid voor je toekomst op.

Stel dat je een jaar lang elke maand in een budgetplanner hebt bijgehouden wat er maandelijks binnenkomt en weer uitgaat, dan kan je dat het jaar erop weer overnemen. Dan weet je wat je financieel te wachten staat.

Uiteraard kan elk jaar anders zijn, maar de basis is dan bekend. Zo zie je maar dat een budgetplanner erg handig is!

1. PorteRenee – Money Planner (Renée Lamboo)

Renée Lamboo, wie kent haar niet? Ze is bekend van de TV en radio en kan je alles over geld vertellen. Met het boek PorteRenee – Money Planner heeft ze een handige money planner gemaakt!

Door het boek kan je je financiën beter op orde krijgen. Zelf had Renée 40.000 euro schuld en nu heeft ze tonnen aan vermogen.

Ze weet dus hoe het is om grote schulden te hebben en daar weer bovenop te komen. Met haar kennis kan ze jou ook financieel meer rust geven en de goede richting induwen.

Volgens vele kopers is dit de beste budgetplanner. Veel mensen kunnen door het boek beter met geld omgaan en hebben meer overzicht. De tips zijn erg bruikbaar.

PorteRenee – Money Planner

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

2. Budgetplanner (Deltas)

Bij Deltas weten ze wel hoe je een goede budgetplanner maakt. Dat blijkt wel met het boekje Budgetplanner.

Door het boekje is het mogelijk om je financiën goed in kaart te brengen. Je krijgt een overzicht van wat er maandelijks binnenkomt en hoeveel er weer uitgaat.

Op die manier kan je ook bijsturen, waar nodig is. Zo voorkom je om tegen financiële verrassingen aan te lopen.

Veel kopers vinden het een erg prettig boekje en kopen het zelfs elk jaar opnieuw. Financieel geeft dit boekje mensen veel rust.

Budgetplanner (Deltas)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

3. Budgetplanner (Vultera)

Budgetplanner is een spiraalgebonden boekje van Vultera. Het boekje is een aanrader om je financiën beter op orde te krijgen.

Weet je niet waar het geld is gebleven en waar het precies naartoe gaat? Dan helpt dit boekje om meer overzicht te krijgen.

Je komt er precies achter hoeveel je per maand kan sparen. Dit hangt natuurlijk af van je inkomsten en uitgaven.

Zelfs kopers die zich nooit echt met geldzaken bezighielden, hebben door dit boekje meer overzicht gekregen. Mensen blijven het boekje elkaar jaar opnieuw kopen.

Budgetplanner (Vultera)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

4. Mijn kasboek (Witte Leeuw)

Mijn kasboek is een kasboekje dat zeker niet mag ontbreken in dit rijtje van de 7 beste budgetplanners. Het kasboekje schept orde in je financiën.

Elke uitgave die je doet, kan je in het kasboekje opschrijven. Op die manier krijg je meer inzicht in je geldzaken.

Je weet precies waar je geld aan uitgeeft en hoe je kan besparen. Wie wil er niet meer geld overhouden om leuke dingen te doen?

Voor veel kopers is het een handig en eenvoudig te gebruiken kasboekje. Als je er serieus gebruik van gaat maken, dan hou je meer geld over.

Mijn kasboek

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

5. Budget Planner (Planbooks)

Budget Planner van Planbooks is meer dan alleen een budgetplanner. Het boekje leert je ook nadenken over je eigen gedrag.

Alleen maar maandelijks een budget opstellen is leuk en aardig, maar als je gedrag niet verandert, dan heb je daar in principe niet veel aan.

Daarom is zelfreflectie belangrijk. Daar geeft het boekje de mogelijkheid voor. Ook kan je onder andere doelen stellen, vooruit plannen en je uitgaven analyseren.

Veel kopers vinden deze budgetplanner een grote aanrader. Het boekje is erg duidelijk en prettig om mee te werken.

Budget Planner (Planbooks)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

6. Mijn budgetplanner (HEE Goodies)

Een huishoudboekje kunnen veel mensen wel gebruiken. Mijn budgetplanner is zo’n huishoudboekje waar iedereen wat aan heeft.

Je kan eenvoudig je inkomsten en uitgaven in kaart brengen. Daardoor wordt sparen ook een stuk makkelijker.

Er staan 12 maandoverzichten in het boekje. Ook staan er jaaroverzichten in en is er onder andere ruimte voor het opbouwen van spaardoelen.

Het boekje heeft kopers echt al geholpen om inzicht in hun financiën te krijgen. Ga jij ook van het boekje profiteren?

Mijn budgetplanner

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

7. Budgetplanner met mapjes (Merkloos)

Ben je specifiek op zoek naar een budgetplanner met mapjes (Budget binder)? Dan is deze budgetplanner met mapjes een aanrader!

Contant geld geef je minder snel uit, daarom is het handig om contant geld opzij te leggen. Deze budgetplanner met mapjes biedt daar op een handige manier de mogelijkheid voor.

In acht doorzichtige enveloppen kan je contant geld bewaren. Deze enveloppen kan je categoriseren en op die manier heb je een budget voor verschillende doeleinden.

Het is erg handig en overzichtelijk voor veel kopers. Ook handig is dat je je (bank)passen en je paspoort op één plek kwijt kan.

Budgetplanner met mapjes

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

Meer budgetplanners (Finance planners)

Hierboven heb je de 7 beste budgetplanners (Finance planners) in het Nederlands gezien. Een budgetplanner staat ook wel bekend als een money planner, kasboekje of huishoudboekje.

Zelfs een budgetplanner met mapjes (Budget binder) heb je voorbij zien komen. Er staat gegarandeerd een goede budgetplanner voor je tussen.

Wil je toch nog verder kijken naar meer budgetplanners (Finance planners)? Op Bol.com staan er nog meer.

Weet je zelf nog goede budgetplanners? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie