De 5 beste daytrading boeken voor beginners (Ook Nederlands!)

De 5 beste daytrading boeken zijn erg goed voor beginners om te leren daytraden. Ook staat er een Nederlands boek over daytraden bij en natuurlijk een boek over daytraden met cryptocurrencies. Daytraden is niet iets wat je zomaar even kan gaan doen. Daarvoor heb je de juiste kennis nodig. Boeken helpen je daarbij. Lees snel verder!

Wat is daytrading?

Een daytrader koopt en verkoopt financiële instrumenten binnen één handelsdag. Dit kunnen bijvoorbeeld aandelen of cryptocurrencies zijn.

Voordat de handelsdag eindigt, sluit een daytrader al zijn posities. Dit is een actieve vorm van traden.

Een voordeel van daytraden is dat je snelle resultaten kan behalen. Stel dat je trades dagen of misschien wel weken aanhoudt, dan moet je (veel) langer wachten op resultaten.

Kan jij een daytrader worden?

Het klinkt allemaal leuk, daytraden, maar kan jij een daytrader worden? Het goede nieuws is dat iedereen een daytrader kan worden.

Maar er is een verschil tussen winst- en verliesgevende daytraders. We gaan in dit artikel niet liegen, de meeste daytraders maken verlies.

De minderheid van de daytraders maakt winst en een nog kleinere groep kan er echt van leven. Het is niet onmogelijk, maar het vergt wel veel motivatie en discipline.

Proberen om het daytraden onder de knie te krijgen kan geen kwaad, als je het doet met geld dat je kan missen.

Krijg je het daytraden echt onder de knie en ben je winstgevend? Dan is het een mooie inkomstenbron!

De onderstaande boeken helpen jou om een winstgevende daytrader te worden.

De 5 beste daytrading boeken voor beginners

Het is nu tijd voor de 5 beste daytrading boeken voor beginners. Er staat één Nederlands boek over daytraden bij, mochten Engelse boeken je minder liggen.

1. How to Day Trade for a Living (Andrew Aziz)

How to Day Trade for a Living is een geweldig boek over daytraden voor beginners. Het boek is wereldwijd een echte bestseller.

Je leert onder andere meer over de basisprincipes van daytrading, hoe daytraden verschilt van andere soorten tradingstijlen en belangrijke tradingstrategieën die daytraders elke dag gebruiken.

Als beginnende daytrader ga je een strategie ontwikkelen en kan je echt aan de slag gaan. Daytraden is geen gokken met dit boek.

Wereldwijd zijn beginnende daytraders erg enthousiast over dit daytrading boek. Door het boek kan je echt daytrading leren en winstgevend zijn.

How to Day Trade for a Living (Andrew Aziz) boek

2. Day Trading QuickStart Guide (Troy Noonan)

Op Amazon is het boek Day Trading QuickStart Guide een bestseller. Het hoort zeker thuis in dit rijtje van de 5 beste daytrading boeken voor beginners.

Zelfs als je een complete beginner bent en nog nooit een aandeel hebt gekocht, dan kan je met dit boek leren daytraden. Ook als je het al eerder hebt geprobeerd, kan je nu winstgevend worden.

Je gaat onder andere meer leren over de basisprincipes van daytrading, technische analyse, psychologie in daytrading en technische indicatoren.

Vele beginnende daytraders hebben al leren daytraden door het boek. De ervaren trader Troy Noonan wil graag meer beginners bereiken. Ben jij de volgende?

Day Trading QuickStart Guide (Troy Noonan) boek

3. Daytrading voor dummies (Ann C. Logue)

Daytrading voor dummies is een goed Nederlands boek over daytraden. Ann C. Logue heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de financiële sector en kan als geen ander over daytrading schrijven.

Op een makkelijke manier ga je begrijpen hoe daytrading werkt en hoe je begint. Je krijgt het zelfvertrouwen om aan de slag te gaan en rustig te blijven.

Door de tips en technieken in het boek kan je een winstgevende daytrader worden. Wie wil dat nou niet?

Veel beginnende daytraders hebben door het boek goede kennis over daytraden opgedaan. Het is op een makkelijke manier beschreven en daardoor ook goed te begrijpen.

Daytrading voor dummies (Ann C. Logue) boek

4. How to Day Trade (Ross Cameron)

Ross Cameron is een succesvolle daytrader. In het boek How to Day Trade kom je achter de technieken die Ross Cameron zelf gebruikt om winstgevend te zijn.

Een minderheid van de daytraders maakt winst. Het is belangrijk om te begrijpen waarom de meeste daytraders falen, zodat je deze fouten niet maakt.

Er wordt onder andere aandacht geschonken aan volatiliteit en risicomanagement, wat erg belangrijk is voor een daytrader.

Beginnende daytraders die dit boek gelezen hebben, raden het aan. Wel is het handig om al wat basiskennis te hebben.

How to Day Trade (Ross Cameron) boek

5. Day Trading Cryptocurrency (Phil C. Senior)

Zit je in de cryptocurrencies? Dan is Day Trading Cryptocurrency het boek voor daytraden met cryptocurrencies.

In het boek vertelt Phil C. Senior zijn geheimen en tactieken, waardoor hij geld heeft verdiend met het daytraden in cryptocurrencies.

Daardoor leer je zelf ook succesvol daytraden met cryptocurrencies. Zelfs door minder dan de helft van de tijd gelijk te hebben, kan je al geld verdienen.

Daytraders die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies zijn positief over het boek. Daytraden met cryptocurrencies is een mooie manier om geld te verdienen.

Day Trading Cryptocurrency (Phil C. Senior) boek

Meer boeken over daytraden voor beginners + andere aanraders

Hierboven heb je de 5 beste daytrading boeken voor beginners gezien, waaronder een Nederlands daytrading boek en een boek over daytraden met cryptocurrencies.

Voor beginners is het een aanrader om te leren daytraden met deze boeken. Je kan een winstgevende daytrader worden.

Misschien wil je toch nog verder kijken naar meer boeken over daytraden voor beginners? Op Bol.com en Amazon.nl vind je er nog meer.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor je:

Weet je zelf nog goede daytrading boeken voor beginners? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie