5 aanbevolen dua boekjes

Ben je op zoek naar dua (smeekbede) boekjes? Hier staan 5 aanbevolen dua boekjes met Nederlandse en Engelse vertalingen, die mooie dua’s bevatten. Denk bijvoorbeeld aan dua’s voor gezondheid, hulp en bescherming van je familie. Het zijn veelal kleine/mini dua boekjes, die makkelijk mee te nemen zijn. Een dua boekje komt vanaf de ochtend tot de avond (Voor het slapen gaan) goed van pas. Je kan niet in veel winkels dua boekjes kopen, maar de onderstaande dua boekjes zijn via de linkjes en blauwe knoppen eenvoudig te bestellen bij Bol.com en Amazon.nl. Lees snel verder!

1. Doe’a boek (Sa’eed Ibn ‘Ali Ibn Wahf Al-Qahtaani)

Doe’a boek is een klein dua boekje dat je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Er staan 132 dua’s in die je in het dagelijks leven kan gebruiken.

Bij het Latijn en Arabisch staan Nederlandse vertalingen. Het dua boekje is ook geschikt voor beginners om Arabisch te leren.

Doe’a boek

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:55

2. DUAs for Success (IqraSense)

In DUAs for Success staan meer dan 100 dua’s uit de Koran en de Hadith. De dua’s gaan over dit leven en het hiernamaals. Het is een Engelstalig dua boekje.

Onder andere dua’s voor gezondheid, hulp en bescherming van je familie komen voorbij. Het kan hulp bieden bij de dagelijkse zaken en lasten van het leven.

DUAs for Success

Verkrijgbaar bij

amazon.nl
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:55

3. Dua Book (Abu Umar Nurudeen)

Dua Book is ook een Engelstalig dua boekje en een echte aanrader. In dit dua boekje staan 100 dua’s uit de Koran en de Hadith. De dua’s kan je in het dagelijks leven gebruiken.

Dit dua boekje helpt je van de ochtend tot de avond (Voor het slapen gaan) de dag door. Voor de moslims die Arabisch kunnen lezen, zijn er Arabische teksten. Voor degenen die dat niet kunnen, zijn er vertalingen in het Engels.

Dua Book (Abu Umar Nurudeen) boek

4. 200 smeekbeden uit de Qur’an en Sahihayn (Hadieth Benelux)

De titel, 200 smeekbeden uit de Qur’an en Sahihayn, zegt eigenlijk al genoeg over dit dua boekje. Er staan 200 smeekbeden in het boekje uit de Koran, Sahih Bukhari en Sahih Muslim.

De smeekbeden zijn in het Arabisch geschreven met daaronder een Nederlandse vertaling. Het is een klein dua boekje en daarom makkelijk om mee te nemen.

200 smeekbeden uit de Qur'an en Sahihayn (Hadieth Benelux) boek

5. Mijn Eerste Dua Boek (Mohd. Harun Rashid)

Wij vinden het ook belangrijk dat dua’s toegankelijk zijn voor kinderen. Daarom hebben we Mijn Eerste Dua Boek bij deze 5 aanbevolen dua boekjes gezet.

Het is vooral bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen maken kennis met meer dan 150 smeekbeden uit de Koran en de Hadith. Het is zowel thuis als op school te gebruiken.

Mijn Eerste Dua Boek (Mohd. Harun Rashid) boek

Meer dua boekjes + andere aanraders

Hierboven heb je 5 aanbevolen dua boekjes gezien met Nederlandse en Engelse vertalingen. Er staan bijvoorbeeld dua’s voor gezondheid, hulp en bescherming van je familie in.

De dua’s zijn handig voor het slapen gaan in de avond, maar bijvoorbeeld ook in de ochtend. Gedurende de dag heb je veel aan de dua’s.

Op Bol.com en Amazon.nl staan nog meer dua boekjes.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor je:

Ken je zelf nog goede dua boekjes? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie