E-book cadeau geven: De beste mogelijkheid!

Wil jij een e-book cadeau geven? Dan zit je hier helemaal goed! Een e-book cadeau doen past helemaal in deze tijd. Hier staat de beste mogelijkheid. Het is niet de bedoeling om zelf een e-book te kopen en die te verzenden, dus dat valt af. Lees lekker verder!

Waarom een e-book cadeau doen?

Ja, waarom zou je eigenlijk een e-book cadeau doen? De meeste mensen zijn misschien nog gewend om “echte” boeken cadeau te geven?

Maar we leven in een digitaal tijdperk en een e-book cadeau geven wordt elk jaar steeds populairder. Steeds meer mensen schaffen een e-reader aan en/of lezen een e-book op de pc. Lees in “ePub lezen op pc of laptop” meer over hoe je specifiek een ePub op de pc of laptop leest.

Als je een volle portemonnee hebt en je wil iemand lekker verwennen, zou je ook een e-reader naast het e-book cadeau kunnen geven. Zo is het plaatje gelijk compleet en kan degene die het cadeau krijgt gelijk het e-book lezen op de e-reader.

Aan een e-book cadeau doen zitten vele voordelen:

 • Het is niet duur
 • Geen kans op beschadiging van het cadeau
 • Veel mensen verwachten het niet en zijn positief verrast
 • Zowel voor een man als vrouw is het leuk
 • Jong en oud doe je er een plezier mee
Cadeau met confetti

Digitale e-book cadeaubon of cadeaukaart van Bol.com

Letterlijk een e-book cadeau geven valt helaas af, maar gelukkig heeft Bol.com digitale (e-book) cadeaubonnen. Eigenlijk zijn deze digitale cadeaubonnen niet per se gericht op e-books, maar ze hebben wel een “Hallo boekenwurm” thema.

Deze digitale cadeaubon met dit thema is ideaal als je een e-book cadeau wil geven. Je kan een bericht bij de digitale cadeaubon plaatsen en zeggen dat de ontvanger een e-book mag uitkiezen op Bol.com. De waarde van de digitale cadeaubon mag je zelf bepalen.

Ook is er een soort e-book cadeaukaart op Bol.com. De cadeaukaart met het thema “Hallo boekenwurm” is zeer geschikt om een e-book cadeau te doen.

Hier kan je ook een berichtje bij schrijven en aangeven dat het bedoeld is om een e-book mee te kopen. Het verschil met de digitale cadeaubon is dat de ontvanger een pasje krijgt. Dit pasje is de cadeaukaart met een door jou gekozen waarde erop.

Het voordeel van een digitale cadeaubon of cadeaukaart van Bol.com is dat de ontvanger zelf een e-book mag uitzoeken. Dan weet je in ieder geval zeker dat de ontvanger het e-book nog niet heeft gelezen.

"Hallo boekenwurm" digitale cadeaubon van Bol.com

De beste e-books kopen

Hierboven heb je de beste mogelijkheid gezien om een e-book cadeau te doen. Hiermee kom je niet in de problemen, want je deelt of verstuurt niet illegaal een e-book.

Op Bol.com staan miljoenen e-books en de beste zijn daar te vinden! Misschien leuk voor jezelf om een kijkje te nemen?

Een e-book cadeau geven is leuk en past helemaal in deze tijd. Mensen zullen blij en verrast zijn.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

4 gedachten over “E-book cadeau geven: De beste mogelijkheid!”

 1. ik wil iemand een ebook-cadeaubon cadeau doen.
  Deze is op dit moment niet voorradig bij jullie.
  Als ik een gewone cadeau geef kunnen daarmee ook ebook aangeschaft worden?

  Beantwoorden

Plaats een reactie