De 21 beste geile en erotische boeken

Hier vind je de 21 beste geile en erotische boeken die je laten zweten. Je komt onder andere erotische romans en thrillers tegen. Denk bijvoorbeeld aan de Crossfire boeken en de boeken van erotische schrijvers/schrijfsters zoals Maya Banks. Ook kom je (leerzame) boeken tegen die over seks gaan, zoals een boek met verschillende seksstandjes en een boek om de seksuele geheimen van de vrouw te ontdekken. Kortom, voor iedereen staat er wel een goed boek tussen. Lees lekker verder en ontdek erotische literatuur die bij jou past!

1. Crossfire 1 – Verslaafd aan jou (Sylvia Day)

De Crossfire boeken zijn erg goede en populaire erotische romans, daarom vind je er ook twee van terug uit de reeks in deze rij met de 21 beste geile en erotische boeken. Crossfire 1 – Verslaafd aan jou is het eerste boek uit de Crossfire reeks.

Gideon Cross en Eva Tramell hebben allebei een beschadigd verleden. Al bij de eerste ontmoeting is er een grote aantrekkingskracht tussen beiden. De passie en lust spat er vanaf, maar het is ook gevaarlijk..

Veel liefhebbers zijn op zoek naar boeken zoals Vijftig tinten grijs en komen uit bij de Crossfire boeken. Het blijkt dat veel lezers de sensuele Crossfire boeken zelfs beter vinden!

Crossfire 1 - Verslaafd aan jou (Sylvia Day) boek

2. After 1 – Hier begint alles (Anna Todd)

After 1 – Hier begint alles is het eerste boek uit de After-serie. De erotische leesboeken uit de After-serie zijn erg goed voor “young adults”, maar het spreekt veel mensen boven de “young adult” leeftijden ook aan.

Tessa Young is 18 jaar en gaat studeren aan de universiteit van Washington. Ze laat haar moeder en vriendje achter. Alles is helemaal gepland en haar toekomst lijkt al vast te staan.

Dan komt ze in aanraking met Hardin, een onaardige jongen vol met tattoos en piercings. Toch maakt hij iets los in haar. Ze moet uiteindelijk een keus maken tussen haar jeugdvriendje Noah en Hardin.

Dit eerste boek uit de After-serie is erg meeslepend en lezers kunnen het maar moeilijk wegleggen. De seksscènes maken het een seksueel getint boek waar je het warm van krijgt. Volgens lezers is de hele After-serie een grote aanrader!

After 1 - Hier begint alles (Anna Todd) boek

3. Vreemde tinten 2 (Henk de Jong)

Dit boek is gelezen en beoordeeld door onze redactie

Ben je geïnteresseerd in waargebeurde erotische verhalen? Dan is Vreemde tinten 2 het boek dat je moet lezen!

Henk de Jong (Pseudoniem) schrijft in het boek over de vele dates die hij heeft gehad. Niet alleen heeft hij seks met vrouwen, maar ook met mannen en heeft hij onder andere diverse trio’s.

Iedereen kan leren van de dates, zowel beginners als gevorderden. Er zijn genoeg mannen en vrouwen om geweldige dates mee te hebben!

Voor lezers is het leerzaam en interessant, omdat het om waargebeurde verhalen gaat. De erotiek spat ervan af en je kan er nog wijze lessen uit halen ook op het gebied van dating.

Vreemde tinten 2 (Henk de Jong) boek

4. Vijftig tinten grijs (E. L. James)

Vijftig tinten grijs is één van de meest bekende erotische romans wereldwijd en is onderdeel (Eerste boek) van een trilogie. Het boek behoort tot de beste erotische literatuur wereldwijd.

Het verhaal gaat over de jonge literatuurstudente Anastasia Steele die in contact komt met de miljonair Christian Grey. Het is een charismatische en mysterieuze man, waar ze gelijk van onder de indruk is.

Ze denkt dat hij te hoog gegrepen is en probeert hem te vergeten. Christian laat haar echter niet met rust. Anastasia gaat mee in de seksuele fantasieën van Christian en geniet daar ook van. Maar Christian wil totale controle over haar en dat wordt gevaarlijk..

De erotische schrijfster E. L. James heeft met dit boek een pareltje afgeleverd. Voor veel lezers hoort dit boek bij de beste erotieke boeken ooit en veel vrouwen krijgen het er echt warm van.

Vijftig tinten grijs (E. L. James) boek

5. Crossfire 2 – Begeerd door jou (Sylvia day)

Crossfire 2 – Begeerd door jou behoort ook tot de Crossfire boeken en is het tweede boek uit de reeks. Als je het eerste Crossfire boek hebt gelezen, dan is het een must om dit boek ook te lezen!

Dit deel sluit aan op het eerste deel. De passie en lust is er nog steeds tussen Gideon Cross en Eva Tramell, maar kunnen ze het door hun beschadigde verleden wel samen redden?

Het is een aanrader om de andere boeken uit de Crossfire reeks ook te lezen. Hou je van lezen over erotiek en van romans? Dan zijn de Crossfire boeken ideaal voor jou!

Crossfire 2 - Begeerd door jou (Sylvia Day) boek

6. In het vizier (Karen Rose)

In het vizier is een geweldige erotische thriller van Karen Rose en mag absoluut niet ontbreken in deze rij met de 21 beste geile en erotische boeken. De spanning van een thriller en seksscènes waar je van begint te zweten, wie wil dat nou niet?

Een stalker stuurt brieven naar openbaar aanklager Kristen Mayhew. Hij weet het grootste geheim van Kristen. Door het geheim is ze niet ingegaan op de toenaderingspogingen van Abe Reagan.

Abe is een rechercheur en steunt haar sinds ze doodsbedreigingen ontvangt. Kristen en Abe komen steeds nader tot elkaar, ondanks dat een moordenaar Kristen als doelwit heeft.

Karen Rose fans houden van haar boeken door de combinatie van spanning en erotiek. De meeste lezers willen het liefst alle spannende en “sexy” boeken van Karen Rose lezen.

In het vizier (Karen Rose) boek

7. (S)experimenteren (Marith Iedema)

Aan de titel, (S)experimenteren, kan je wel raden waar het boek over gaat. Het boek gaat duidelijk over sex, maar het is een leerzaam boek over sex.

Marith Iedema is in het boek op zoek naar de combinatie tussen een goede relatie en een geweldig seksleven. Ze merkt dat het tegenwoordig in deze maatschappij moeilijk is om monogaam te blijven.

Haar vriend stemt in met een open relatie. Seksuele vrijheid lijkt echter niet alles, want de relatie gaat stuk. Daarna probeert ze door interviews en experimenten erachter te komen of een langdurige relatie en een avontuurlijk seksleven samen mogelijk is.

Lezers waarderen dat het boek niet alleen maar over sex gaat in erotische zin, maar ook dat je er echt wat van opsteekt. De humor maakt het extra leuk om te lezen. Het zet lezers echt aan tot denken over hun eigen relatie.

(S)experimenteren (Marith Iedema) boek

8. Hartstocht 1 – Overmeesterd (Maya Banks)

Maya Banks is een geweldige erotische schrijfster met vele goede boeken die op haar naam staan. Hartstocht 1 – Overmeesterd is één van haar beste erotische romans. Het boek is onderdeel (Deel 1) van de Hartstocht-trilogie.

De arme en onzekere Evangeline doet haar best om haar ouders te onderhouden. Door het harde werken heeft ze weinig tijd voor vriendjes gehad. Haar eerste vriendje kreeg haar het bed in en daarna werd ze gedumpt. Hierdoor werd ze nog onzekerder.

Op aandringen van haar vriendinnen gaat Evangeline naar een club in New York om wraak te nemen op haar ex. Drake, de eigenaar van de club, ziet Evangeline en weet dat hij deze vrouw moet hebben. Maar is Drake wel de juiste man voor haar?

Lezers weten dat je met de boeken van Maya Banks erotische fictie op zijn best krijgt. Veel lezers vinden dit boek een pronkstuk onder haar erotica boeken en genieten van het verhaal.

Hartstocht 1 - Overmeesterd (Maya Banks) boek

9. Nergens veilig (Karen Rose)

De erotische thriller Nergens veilig is weer een bestseller uit de hand geschreven van Karen Rose. In de boeken van Karen Rose komt vaak erotiek voor en dat is hier ook weer goed te merken.

Het verhaal gaat over de psychiater Tess Ciccotelli. Ze leeft in angst, omdat iemand haar patiënten bedreigt. Daar blijft het niet bij. Degene dwingt de patiënten ook om zelfmoord te plegen en laat het zo lijken of Tess daar schuldig aan is.

Als ze de volledige waarheid vertelt, schendt ze haar beroepsgeheim. Dit kan ze daarom niet doen, ook niet tegen de knappe rechercheur Aidan Reagan. Maar dan komt ze zelf in gevaar. Hoe lang kan Tess het nog volhouden?

Volgens vele lezers is het als vanouds weer een geweldig verhaal van Karen Rose. De spanning en erotiek in het boek spatten er weer vanaf!

Nergens veilig (Karen Rose) boek

10. Passiespel (Isa Maron)

Passiespel klinkt al als een goede erotische thriller en dat is het ook! Met dit seksueel getinte boek maakte Isa Maron haar debuut als schrijfster.

Olga heeft een goed huwelijk, twee kinderen en een leuke baan. Toch mist ze iets in haar leven. Ze brengt de spanning in haar huwelijk terug door met haar man voor de kinky seks te gaan.

Dan ontmoet ze een minnaar waar ze zich zeer bijzonder bij voelt. Hij bevredigt haar meest geheime verlangens, maar deze dominante man brengt ook gevaren met zich mee..

Dit sensuele boek is pakkend voor veel lezers. Je komt in de wereld van SM terecht, die voor velen onbekend is. Dat maakt dit “sexy” boek nog spannender.

Passiespel (Isa Maron) boek

11. Seksuele geheimen van de vrouw (Mantak Chia & Rachel Carlton Abrams)

Seksuele geheimen van de vrouw is een ander soort boek dan dat je tot nu toe hebt gezien in deze rij van de 21 beste geile en erotische boeken. Het is niet per se een geil en erotisch boek, maar wel erg leerzaam om de erotiek in je leven te vergroten!

Vrouwen zijn vooral gewend om anderen te verwennen en vergeten zichzelf. Je leert door Taoïstische seksualiteit meer aan je eigen seksuele energie te denken.

Als vrouw zijnde verdien je het ook om een volle seksuele bevrediging te ervaren. Aan de hand van eeuwenoude seksuele wijsheid uit het Oosten en Westers medisch onderzoek ga je daar aan werken.

De seksuele beleving wordt door dit boek groter voor vrouwen. Vele vrouwen zeggen dat de praktische oefeningen uit het boek echt helpen en dat eigenlijk iedere vrouw het boek zou moeten lezen!

Seksuele geheimen van de vrouw (Mantak Chia & Rachel Carlton Abrams) boek

12. De Cosmo Kama Sutra (Cosmopolitan)

De Cosmo Kama Sutra is een heerlijk boek vol met seksstandjes. Als je eens wat nieuws wil proberen in bed, dan is dit boek helemaal voor jou geschikt!

In totaal staan er 77 seksstandjes in het boek, gebaseerd op Kama Sutra. Het is vooral gericht op jonge heteroseksuele vrouwen. Bij de seksstandjes staat een kleurentekening, erotische instructie en uitleg over waarom je van dit standje geniet.

Veel vrouwen vinden het een erg leuk en speels boek. De meesten gaan direct met hun partner aan de slag. Het boek maakt je seksleven weer wat leuker en spannender.

De Cosmo Kama Sutra (Cosmopolitan) boek

13. Miljonairs en bruidsmeisjes 1 – De maagd en de miljonair (Jessica Clare)

Jessica Clare publiceert boeken onder drie verschillende namen. Onder de naam Jessica Clare publiceert ze als erotische schrijfster erotische romans. Miljonairs en bruidsmeisjes 1 – De maagd en de miljonair is één van haar beste erotische romans.

Het boek is onderdeel (Deel 1) van de Miljonairs en bruidsmeisjes-serie. Marjorie Ivarsson is een lieve vrouw, die heel hard werkt als serveerster. Voor haar is een avondje bingo al een geweldig uitje.

Haar vriendin Bonte vraag of ze bruidsmeisje wil zijn bij haar huwelijk. Ze gaan naar het privé-eiland van de bruidegom als voorbereiding. Marjorie redt daar een tv-producer, Robert Cannon, van de verdrinkingsdood en ze kan hem maar niet vergeten. Maar hij is een echte player en ze is niet de enige vrouw die hem wil hebben.

De lezers houden van de spanning en de intieme seksscènes in het boek. Je wordt echt helemaal in het verhaal gezogen en de kans is groot dat je het in één keer uit gaat lezen.

Miljonairs en bruidsmeisjes 1 - De maagd en de miljonair (Jessica Clare) boek

14. Geil (Isabelle Dams)

De titel van het boek, Geil, zegt niet zoveel, maar toch ook weer wel. Je weet in ieder geval dat het de geile kant opgaat. Het is een erotisch boek van Isabelle Dams.

In dit erotische boek staat een bundeling van korte verhalen over de seksuele ontdekkingstocht van Nanou. De verhalen zijn openhartig, opwindend en misschien wel herkenbaar.

Voor veel lezers is het boek erg opwindend en geil. Je leest over erotiek waar je daadwerkelijk ook zelf van begint te zweten. Deze erotische literatuur kan je als liefhebber niet links laten liggen!

Geil (Isabelle Dams) boek

15. Verleiding 1 – Zoete overgave (Maya Banks)

Verleiding 1 – Zoete overgave is ook één van de boeken van Maya Banks die er zeker mag zijn. Deze erotische roman is het eerste deel van de Verleiding-serie.

Faith Malone weet precies wat ze wil. Ze leert Gray Montgomery kennen en ziet in hem de sterke man die ze graag wil hebben. Hij blijft echter op afstand, omdat zijn partner net is vermoord en hij daardoor wraak wil nemen.

Voor Gray is Faith ook de ideale vrouw, maar zijn doel is eerst om de moordenaar te vinden. Maar dan komt Faith in gevaar en beseft hij dat hij alles wil doen om haar te beschermen.

Lezers maken vergelijkingen met andere boeken zoals Vijftig tinten grijs en sommigen vinden dit boek en de serie zelfs beter. Dit erotische boek maakt lezers geil en opgewonden.

Verleiding 1 - Zoete overgave (Maya Banks) boek

16. Seksleven (Linda de Munck)

In het boek Seksleven van Linda de Munck leer je meer over seks dan bij seksuele voorlichting op school. Linda is in dit boek en op YouTube erg open over haar seksleven.

Ze heeft vroeger op seksueel gebied verschillende dingen geprobeerd en geëxperimenteerd. Daar vertelt ze meer over. Nu heeft ze al een poosje een vaste relatie.

Tips over verschillende onderwerpen komen voorbij, zoals condoomgebruik, seksspeeltjes en hoe je vertelt aan je vriend/vriendin waar je van houdt in bed. Deze tips zijn gebaseerd op de ervaringen van Linda zelf en informatie van experts.

Lezers waarderen de hoeveelheid en goede informatie over seks in het boek en zien herkenbare dingen terugkomen. De praktische tips zorgen ervoor dat je er ook echt wat aan hebt.

Seksleven (Linda de Munck) boek

17. Erotische intelligentie (Esther Perel)

Geile en erotische romans en thrillers zijn heel leuk en opwindend, maar het is natuurlijk belangrijk om zelf ook erotisch intelligent te zijn. Het boek Erotische intelligentie helpt je daarbij!

In een relatie kan het ontbreken van erotiek ervoor zorgen dat er spanningen komen. Kan een opwindend seksleven en een lange vaste relatie eigenlijk wel goed samengaan? Esther Perel toont aan van wel.

Ze weet er alles van door haar grote ervaring als psychotherapeut. Vele stellen heeft ze al geholpen. Het boek geeft goede oplossingen, zodat je seksleven weer echt tot bloei komt met je partner.

Je kan bijvoorbeeld wel boeken over seksstandjes of andere “sexy” boeken gaan aanschaffen, maar dat helpt vaak niet om je problemen op te lossen. Dit boek zorgt ervoor dat stellen echt aan de slag gaan om problemen in hun seksleven op te lossen.

Erotische intelligentie (Esther Perel) boek

18. Speel met mij (Indigo Bloome)

Speel met mij is onderdeel van een trilogie en is het eerste deel. Dit boek is een erotische roman en de volgende delen lijken meer op een (erotische) thriller.

Dokter Alexandra Blake is getrouwd, heeft twee kinderen en heeft een leuke baan. Ze gaat naar Sydney voor een aantal belangrijke lezingen. Daar loopt ze haar oude vlam, Jeremy Quinn, tegen het lijf.

Ze gaan naar zijn penthouse en drinken daar champagne. Jeremy vraagt Alexandra om mee te doen aan een spel. Dit is echter een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel. Ze geeft zich helemaal over en dat brengt veel gevaren met zich mee..

Dit seksueel getinte boek valt erg in de smaak bij de lezers. Ook hier worden weer vergelijkingen gemaakt met andere boeken, zoals Vijftig tinten grijs. Lezers raden dit sensuele boek en de hele trilogie aan als je van dit soort boeken houdt.

Speel met mij (Indigo Bloome) boek

19. Kom je ook? (LotteLust – Laura Hiddinga)

Kom je ook? is een geweldige orgasmegids voor vrouwen. Welke vrouw wil er nou niet betere orgasmes ervaren? Dit boek helpt je om dat te bereiken.

Zowel voor vrouwen als mannen staat er alles in het boek wat je moet weten over het orgasme van de vrouw. Met de informatie die praktisch toepasbaar is kan je alleen of met je partner werken aan betere orgasmes.

Lezers geven aan dat dit boek een grote aanrader is voor iedereen die van seks houdt en betere orgasmes wil beleven of geven aan de vrouw. Elke vrouw en man kan wat van het boek leren.

Kom je ook? (LotteLust - Laura Hiddinga) boek

20. Mindful & mindblowing seks (Jessica Graham)

Gaan seks en spiritualiteit samen? Volgens het boek Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham wel! Volgens Jessica Graham is seks zelfs de ultieme spirituele oefening.

Het is niet zomaar een boek over seks. Je vindt geen geile afbeeldingen of andere platte teksten, maar je leert om echt tijd en aandacht voor elkaar te creëren.

Aan de hand van mindfulness- en meditatieoefeningen is het mogelijk om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Je verlangens en gevoelens kan je op deze manier makkelijker aan elkaar kwijt.

Lezers geven aan dat het boek echt helpt om meer betekenis aan je seksleven te geven. De persoonlijke verhalen van Jessica Graham lijden tot meer inspiratie en laten je inzien dat jij het ook kan.

Mindful & mindblowing seks (Jessica Graham) boek

21. Zin in seks! (Ingeborg Timmerman & Carlie van Tongeren)

Het boek Zin in seks! laat vrouwen een sexy state of mind ontwikkelen, waardoor je weer zin hebt in seks. Vaak ligt het probleem ergens anders dan je denkt.

Ongeveer 30 procent van de vrouwen heeft weinig of zelfs helemaal geen zin in seks. Vaak is dat geen lichamelijke kwestie. Het komt je relatie meestal niet ten goede.

Het komt vaak voor dat de oorzaak ligt bij een psychische disbalans. Ingeborg Timmerman heeft het persoonlijkheidsmodel “De Bloem” ontwikkeld, waardoor je de balans kan herstellen. Herkenbare casussen van vrouwen komen voorbij uit de seksuologiepraktijk.

Volgens lezers helpt het boek om dichter bij jezelf te komen door de oefeningen en de balans te herstellen. Ook seksuologen raden het boek aan!

Zin in seks! (Ingeborg Timmerman & Carlie van Tongeren) boek

Meer geile en erotische boeken + andere aanrader

Hierboven heb je de 21 beste geile en erotische boeken gezien. Onder andere erotische romans en thrillers ben je tegengekomen. De Crossfire boeken en boeken van erotische schrijvers/schrijfsters zoals Maya Banks zijn daar mooie voorbeelden van.

Ook ben je leerzame boeken over seks tegengekomen, zoals een boek over seksstandjes. Ongetwijfeld staat er voor jou een geschikt boek tussen!

Wil je toch nog verder kijken naar meer geile en erotische boeken? Op Bol.com vind je onder andere meer erotische romans en boeken over seks.

Wellicht is het artikel “De beste kamasutra boeken” ook interessant om te lezen.

Ken je zelf nog goede erotische literatuur? Dan zien we je tip(s) graag terug in een reactie hieronder!

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

2 gedachten over “De 21 beste geile en erotische boeken”

  1. ‘Poemabeest-het ware verhaal’ gaat over Ivy, de grote verleidster, haar honger naar sex dat voortkomt uit een traumatische gebeurtenis uit het verleden. Het boek vertelt over haar turbulente leven en de schok wanneer ze Katja, haar grote liefde, ontmoet, met dramatische gevolgen. Een psychologische rollercoaster.

    Beantwoorden

Plaats een reactie