De 4 beste Gin Tonic boeken met recepten

De 4 beste Gin Tonic boeken met recepten zijn voor liefhebbers van Gin Tonic cocktails een streling voor de tong. De mix tussen gin en tonic is inmiddels niet meer weg te denken. Met verschillende soorten gin, tonic en garnituur zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de recepten in de Gin Tonic boeken kan je heerlijke combinaties uitproberen. In een aantal boeken gaat het ook over gin en er staan gin recepten in. De meeste boeken over Gin Tonic in dit rijtje zijn in het Nederlands geschreven, maar er staat ook een Engels boek tussen. Lees lekker verder!

1. Gin Tonica (David T. Smith)

Gin Tonic wordt beschouwd als de nationale drank van Spanje. Velen zeggen dat de Spaanse Gin Tonic cocktails het lekkerst zijn. Het boek Gin Tonica is daarom een echte aanrader!

In totaal staan er 40 recepten voor Gin Tonic cocktails in het boek. Dit gaat om Gin Tonic cocktails in de Spaanse stijl. Het is heerlijk om thuis uit te proberen en de verschillende smaken te ontdekken.

Veel kopers vinden de Gin Tonic recepten in het boek geweldig. Elke liefhebber van Gin Tonic cocktails zou dit boek in huis moeten hebben.

Gin Tonica (David T. Smith) boek

2. Gin & Tonic (Frédéric Du Bois & Isabel Boons)

Met het boek Gin & Tonic kan je de perfecte mix maken. Frédéric Du Bois is een echte ginexpert en kan als geen ander zijn kennis over gins en tonics overbrengen.

De meeste bars hebben inmiddels hun eigen ginkaart en bijvoorbeeld steeds meer restaurants gaan hun eigen gin creëren. Gin is niet meer weg te denken en is een blijver.

Je krijgt basiskennis voor het proeven van gin. Ook leer je onder andere welke gin bij welke tonic past, welk moment het meest geschikt is om het te drinken en welke kruiden erin passen voor de perfecte mix.

Kopers vinden het een erg goed boek over gin met goede recepten. Je leert welke gins, tonics en kruiden je het beste kan combineren. Het is ook interessant dat het boek ingaat op de geschiedenis van gin.

Gin & Tonic (Frédéric Du Bois & Isabel Boons) boek

3. It’s Gin O’Clock (Manuel Wouters)

De titel van het boek, It’s Gin O’Clock, klinkt al goed. Gelukkig is het ook een goed boek. Manuel Wouters is helemaal gefascineerd door gin en dat straalt hij ook uit in het boek.

Manuel Wouters heeft overal in de wereld gespeurd naar de beste en meest interessante gins. Hij legt bijvoorbeeld uit hoe je de juiste gin aan de juiste tonic koppelt en welke botanical je kan gebruiken voor de perfecte mix met gin en tonic.

Heb je een unieke gin gekocht en wil je er thuis mee aan de slag gaan? Dan is dit het boek dat je moet hebben!

Kopers vinden het een goed en heerlijk boek om dieper in de wereld van gin te duiken. Er staan zowel simpele als moeilijke gin en Gin Tonic recepten in het boek.

It's Gin O'Clock (Manuel Wouters) boek

4. Gin (Dan Jones)

Dan Jones is een liefhebber van sterke drank. Zijn kennis over gin wil hij overbrengen op anderen. Met het boek Gin is dat gelukt en hij wil nog meer liefhebbers van gin bereiken.

Je leert onder andere in het boek hoe je je gin kiest, je thuisbar op een professionele manier kan bevoorraden en je favoriete drank aankleedt.

Je kan beginnen met bijvoorbeeld een Gin Tonic of een Dirty Martini. Wil je meer uitdaging, dan kan je voor de moeilijkere cocktails gaan. Het boek beschrijft precies hoe je deze cocktails moet maken.

Kopers geven aan dat er hele goede recepten voor liefhebbers van gin in het boek staan. Het is leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.

Gin (Dan Jones) boek

Meer boeken over Gin Tonic met recepten

Hierboven heb je de 4 beste Gin Tonic boeken met recepten gezien. Ook heb je een aantal boeken over gin met goede gin recepten gezien.

Misschien wil je toch nog verder kijken naar meer boeken over Gin Tonic met recepten? Op Bol.com vind je er nog meer.

Weet je zelf nog goede boeken over Gin Tonic met recepten? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Bas Dingemans

Sinds 2021 heb ik een eenmanszaak, genaamd Bas Dingemans Media. Goede Boekentips is daar onderdeel van. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie