De 5 beste knuffels haakboeken

De 5 beste knuffels haakboeken waarmee je knuffels kan haken staan hier voor je op een rijtje. Zowel beginners als gevorderden kunnen knuffels (leren) haken door deze boeken. Of je nu grote of kleine knuffels wilt haken, met de goede haakpatronen uit de onderstaande boeken is alles mogelijk. Lees lekker verder en ontdek de beste boeken over knuffels haken!

De top 5 van beste knuffels haakboeken

Hieronder staan de 5 beste knuffels haakboeken. Bestellen op Bol.com is eenvoudig via de blauwe knoppen.

1. Heel veel knuffels haken (Dendennis)

Niveau: Beginners en gevorderden

Heel veel knuffels haken is volgens ons het beste knuffels haakboek! Zowel beginners als gevorderden kunnen hele leuke knuffels gaan haken met dit boek.

Je gaat de leukste karakters van Nederland maken, zoals Duncan Unicorn en T-rex Jack. De haakpatronen zijn erg leuk en duidelijk door de foto’s. Er staat ook een moeilijkheidsgraad bij. Knuffels haken aan de hand van deze haakpatronen is echt een feestje!

Heel veel knuffels haken (Dendennis) boek

2. Knuffel-Dieren haken (Imke Crooijmans)

Niveau: Beginners en gevorderden

Knuffel-Dieren haken is een ideaal boek over het haken van knuffeldieren. Wil je grote of kleine knuffels haken en zelf de kleurstelling bepalen? Het is allemaal mogelijk met dit knuffel haakboek!

Voor de beginners die knuffels willen haken, komen de basissteken aan bod. Voor gevorderden is er ook genoeg uitdaging. Veel hakers/haaksters vinden de haakpatronen erg leuk en duidelijk. Stap voor stap wordt alles goed uitgelegd.

Knuffel-Dieren haken (Imke Crooijmans) boek

3. Christels knuffels (Christel Krukkert)

Niveau: Beginners en gevorderden

Christel Krukkert is een BH’er (Bekende Haakster) en haar boeken zijn erg geliefd onder vele hakers/haaksters. Christels knuffels is ook weer een geweldig boek!

Je gaat allemaal leuke knuffelbeesten haken en ze hebben een echt knuffelformaat. Het leuke is dat de knuffelbeesten allemaal hun eigen kleren hebben, zoals Hector de hond met een regenjas en Victoria het varken met een bloemetjesjurk. Je kan ook van kleding wisselen tussen de knuffelbeesten.

Christels knuffels 2 en Christels knuffels 3 is ook beschikbaar op Bol.com.

Christels knuffels (Christel Krukkert) boek

4. Iedereen kan knuffels haken (Bobbi Eden)

Niveau: Beginners

De titel, Iedereen kan knuffels haken, zegt het al. Het boek is bedoeld voor beginners die knuffels willen leren haken. Knuffels haken met de goede haakpatronen in het boek is leuk en niet lastig.

Je kan aan de slag gaan met het haken van Ukkepukki’s of bekende kinderboekfiguren, zoals Kolletje & Dirk. Het is leuk om de gehaakte knuffels zelf te houden, maar ook om cadeau te geven.

Iedereen kan knuffels haken (Bobbi Eden) boek

5. Kleine knuffels haken (Christel Krukkert)

Niveau: Beginners en gevorderden

De vele fans van Christel Krukkert worden weer op hun wenken bediend met het knuffels haakboek Kleine knuffels haken. Zowel voor beginners als gevorderden is kleine knuffels haken heel leuk met dit boek.

Je gaat onder andere Stella de koe, Gerrit de gier en Joe de hond haken. Daarnaast maak je kennis met nog meer leuke diertjes!

Kleine knuffels haken (Christel Krukkert) boek

Meer knuffels haakboeken waarmee je knuffels kan haken + andere aanraders

Hierboven heb je de top 5 van beste knuffels haakboeken gezien. Met deze boeken is knuffels haken zowel voor beginners als gevorderden erg leuk en uitdagend.

Er staan zeer duidelijke haakpatronen in de boeken, waardoor knuffels haken niet lastig is. Je hebt de keuze om kleine of grote knuffels te haken.

Wil je toch nog verder kijken naar andere knuffels haakboeken waarmee je knuffels kan haken? Op Bol.com staan er nog meer.

Andere artikelen die wellicht ook interessant voor je zijn:

Weet je zelf nog een goed knuffels haakboek dat absoluut in het bovenstaande rijtje hoort te staan? Dan horen we dat graag!

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Bas Dingemans

Sinds 2021 heb ik een eenmanszaak, genaamd Bas Dingemans Media. Goede Boekentips is daar onderdeel van. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie