De 5 beste boeken over Max Verstappen

Door de 5 beste boeken over Max Verstappen kom je meer over deze fenomenale Nederlandse formule 1-coureur te weten. Van kleins af aan werd hij al klaargestoomd, door zijn vader Jos Verstappen, om ooit wereldkampioen Formule 1 te worden. In 2021 pakte Max Verstappen, na een slepend gevecht met Lewis Hamilton, zijn eerste wereldkampioenschap in de Formule 1. Daar blikken bepaalde boeken in dit rijtje ook op terug. In het laatste hoofdstuk lees je waar nog meer (nieuwe) boeken over Max Verstappen te vinden zijn. Lees lekker verder!

1. Max Verstappen (James Gray)

Max Verstappen is een erg goed boek over Max Verstappen. James Gray heeft het levensverhaal van Max Verstappen op papier gezet.

Van een kleine vierjarige Max in een kart tot de grote Max die wereldkampioen werd, het volledige verhaal wordt verteld.

Voor fans van Max Verstappen is dit meer dan een boek. Het is een stukje geschiedenis dat ze in hun boekenkast hebben staan!

Max Verstappen (James Gray) boek

2. Max (André Hoogeboom)

Het boek Max van André Hoogeboom is een echte bestseller en dat is niet voor niks. André Hoogeboom is gespecialiseerd in Formule 1 en kan er goed over schrijven.

In deze nieuwe editie komt ook het wereldkampioenschap van 2021 aan bod, het seizoen waarin Max Verstappen wereldkampioen werd.

Je leest alles over de carrière van Max Verstappen. Het begint bij de vliegende start van zijn carrière tot en met het wereldkampioenschap in 2021.

De echte fans vinden het een leuk en interessant boek. Het is ook erg leuk om het boek cadeau te geven.

Max (André Hoogeboom) boek

3. Max wereldkampioen (Koen Vergeer)

De titel van het boek, Max wereldkampioen, zegt al genoeg. De echte kenner Koen Vergeer schrijft over het wereldkampioenschap van Max Verstappen in 2021.

Na een bloedstollende strijd van een jaar lang tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, heeft Max uiteindelijk het wereldkampioenschap gepakt.

Door dit boek beleef je de strijd tussen deze twee geweldige coureurs opnieuw. De spanning komt ook weer terug.

Fans van Max Verstappen beleven door het boek het seizoen van 2021 opnieuw. Koen Vergeer heeft het erg goed op papier weten te zetten.

Max wereldkampioen (Koen Vergeer) boek

4. Jos & Max (Ivo Pakvis)

Jos & Max van Ivo Pakvis is een boek over Jos en Max Verstappen. Vader en zoon weten allebei hoe het is om in de Formule 1 te rijden.

De overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon in de Formule 1 worden besproken. Jos Verstappen zijn carrière ging niet altijd even vlekkeloos, maar hij heeft er alles aan gedaan om zijn zoon naar de top te helpen.

Ivo Pakvis heeft met vele internationale Formule 1-experts gesproken over wat voor impact de naam Verstappen op de Formule 1 heeft gehad.

Liefhebbers vinden het een prachtig boek over Jos en Max Verstappen. Het is interessant om beide carrières met elkaar te vergelijken.

Jos & Max (Ivo Pakvis) boek

5. De magie van Max (Jaap de Groot)

Door Max Verstappen is Formule 1 in Nederland erg populair geworden. Hoe heeft dit zover kunnen komen? In het boek De magie van Max lees je daar meer over.

Jaap de Groot volgt Max Verstappen al vanaf het begin van zijn carrière. Hij beschrijft het effect van zijn prestaties op Nederland.

In 2021 keerde de Formule 1 terug in Zandvoort en dat heeft natuurlijk ook te maken met het succes van Max Verstappen.

De meningen over het boek zijn verdeeld, maar voor veel fans geeft het toch een goed beeld van circus Max.

De magie van Max (Jaap de Groot) boek

Meer (nieuwe) boeken over Max Verstappen + andere aanrader

Hierboven heb je de 5 beste boeken over Max Verstappen gezien.

Misschien wil je toch nog verder kijken naar meer (nieuwe) boeken over Max Verstappen? Op Bol.com vind je er nog meer.

Wellicht is het artikel “De beste Formule 1 boeken” ook interessant voor je.

Weet je zelf nog goede boeken over Max Verstappen? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie