Over

Mijn naam is Bas Dingemans en ik ben de oprichter van Goede Boekentips. Boeken lezen is een hobby van mij. Ik merk dat boeken lezen vele voordelen met zich meebrengt en veel mensen weten tegenwoordig niet meer waar boeken allemaal goed voor kunnen zijn.

De vele voordelen van boeken lezen vind je op de homepage van Goede Boekentips. Als je wil ontspannen en een mooie roman wil lezen, dan is het vrij logisch dat je een boek erbij pakt.

Maar voor vele dingen zijn boeken een beetje uit het oog geraakt. Stel je voor dat je een website wil maken of bijvoorbeeld piano wil leren spelen. Veel mensen kopen tegenwoordig vaak gelijk dure (online) cursussen of nemen een dure docent.

Een boek is zoveel goedkoper en ook erg leerzaam. Het scheelt je ook heel veel geld als je erachter komt dat bijvoorbeeld een website maken toch niet helemaal jouw ding is.

Wij willen zowel jong als oud blijven stimuleren om boeken te gaan lezen. Of het nou om een “normaal” boek of een e-book gaat, boeken lezen willen we levend blijven houden!

Op veel verschillende onderwerpen willen we het zo makkelijk mogelijk maken om de beste boeken te vinden. Zo is er voor iedereen op Goede Boekentips wel een goed boek te vinden.

In de lijstjes met beste boeken staan boeken die beoordeeld zijn door mij en/of andere redactieleden. Ook worden boeken beoordeeld op basis van andere lezerservaringen op het internet.