De 3 beste boeken over technische analyse (Nederlands)

In dit artikel staan de 3 beste boeken over technische analyse in het Nederlands op een rijtje. Door technische analyse is het mogelijk om beter te beleggen. De boeken helpen je daarbij. In het laatste hoofdstuk lees je waar nog meer boeken over technische analyse in het Nederlands en Engels te vinden zijn. In het Engels zijn er veel meer boeken beschikbaar. Ook zie je in het laatste hoofdstuk waar je eenvoudig boeken over technische analyse bij cryptocurrencies kan bestellen. Lees lekker verder!

1. Beleggen met technische analyse (H.J. Geels)

Beleggen met technische analyse is het beste Nederlandse boek over technische analyse. H.J. Geels is een ervaren belegger en weet absoluut waar hij over schrijft.

Dit boek geeft een goede uitleg over het toepassen van technische analyse bij het beleggen. Je krijgt er 45 tradingsystemen bij om te downloaden.

Lezers vinden het een erg leerzaam boek over technische analyse. Bij het beleggen kan je profijt hebben met deze kennis op zak.

Beleggen met technische analyse (H.J. Geels) boek

2. Praktijkgids Indicatoren (Rombout H. Kerstens)

Ben je geïnteresseerd in technische analyse en op zoek naar goede indicatoren? Dan is Praktijkgids Indicatoren een geschikt boek voor jou!

Je leert technische-analyse-indicatoren toepassen bij het handelen in aandelen, derivaten en forex. Verder leer je onder andere meer over het volgende:

  • Backtesten en optimaliseren
  • Trendvolgende indicatoren
  • Zelf ontwerpen van handelssystemen
  • Money management

Door het boek hebben lezers hun eigen stijl van handelen ontwikkeld. Hierdoor kan je beter en met meer vertrouwen handelen.

Praktijkgids Indicatoren (Rombout H. Kerstens) boek

3. Beter beleggen (Robert Baars)

De titel van het boek, Beter beleggen, klinkt al goed. Gelukkig is het ook een goed boek, waarin je ook meer leert over technische analyse.

Aan de hand van een beleggingsmethode krijg je korte en bondige toelichting op veel informatie. Je gaat daardoor meer nadenken over de mogelijkheden en risico’s bij het beleggen.

Ook ga je onder andere meer lezen over de werking van producten, zoals opties, futures en turbo’s. Het gebruik van indicatoren en ratio’s komt ook voorbij.

Lezers zijn erg blij met dit praktische boek. Zelfs beleggers die al jarenlang beleggen, leren nog bij.

Beter beleggen (Robert Baars) boek

Meer boeken over technische analyse in het Nederlands en Engels + andere aanrader

Hierboven heb je de 3 beste boeken over technische analyse in het Nederlands gezien. Deze boeken zijn erg leerzaam en je zal er profijt van hebben tijdens het beleggen.

Misschien wil je toch nog verder kijken naar meer boeken over technische analyse in het Nederlands en Engels?

Op Bol.com vind je er meer in het Nederlands en op Amazon.nl in het Engels. Ook staan op Amazon.nl boeken over technische analyse bij cryptocurrencies.

Wellicht is het artikel “De beste boeken over beleggen voor beginners” ook interessant voor je.

Weet je zelf nog goede boeken over technische analyse? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie