De 3 beste wachtwoordenboekjes!

Kan je wel een (klein) wachtwoordenboekje gebruiken? Dan zit je hier goed met de 3 beste wachtwoordenboekjes! Tegenwoordig is het geen doen meer om al je wachtwoorden te onthouden. Gelukkig is dat probleem opgelost met een wachtwoorden notitieboekje. Ook staan er handige wachtwoordenboekjes op alfabet tussen. Lees lekker verder!

1. Password Book (Planbooks)

Password Book van Planbooks is een zeer handig wachtwoordenboekje in A5 formaat. Je vele wachtwoorden zullen je geen onoverzichtelijk gevoel meer geven.

In het boekje is er ruimte voor meer dan 150 verschillende inloggegevens. Kom jij aan zoveel wachtwoorden?

Veel kopers zijn erg blij met dit wachtwoorden notitieboekje. Op een overzichtelijke manier kan je al je wachtwoorden makkelijk bijhouden.

Password Book

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

2. Mijn wachtwoordenboek (Witte Leeuw)

Ben je op zoek naar een (klein) wachtwoordenboekje op alfabet? Dan is Mijn wachtwoordenboek van Witte Leeuw een aanrader!

Vergeet je weleens je wachtwoord als je bijvoorbeeld net een nieuwe jas wil bestellen of online boodschappen wil doen? Met dit boekje behoort dat tot de verleden tijd.

Volgens veel kopers is het een handig boekje voor wachtwoorden. Ook is het handig dat het op alfabetische volgorde is.

Mijn wachtwoordenboek (Witte Leeuw)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

3. Mijn wachtwoordenboek (De Pastorie)

Mijn wachtwoordenboek van De Pastorie is nog een wachtwoordenboekje op alfabet in dit rijtje. Dit boekje is in A5 formaat.

In totaal is er ruimte voor 192 verschillende wachtwoorden in het boekje. Genoeg ruimte dus om al je wachtwoorden te noteren.

Voor veel kopers is het een perfect boekje om alle wachtwoorden in te noteren. Je hoeft nooit meer bang te zijn om je wachtwoorden te vergeten.

Mijn wachtwoordenboek (De Pastorie)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 6 juni 2024 - 11:56

Meer wachtwoordenboekjes

Hierboven heb je de 3 beste wachtwoordenboekjes gezien. Met een (klein) wachtwoordenboekje vergeet je nooit meer je wachtwoorden.

Ook de wachtwoordenboekjes op alfabet zijn erg handig. Je wil niet meer zonder als je eenmaal aan een wachtwoorden notitieboekje bent begonnen.

Wil je toch nog verder kijken naar meer wachtwoordenboekjes? Op Bol.com staan er nog meer.

Weet je zelf nog goede wachtwoordenboekjes? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Chris Eissens

Goede Boekentips is onderdeel van OMI Webdesign. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie