Top 5 Windows 11 boeken (Nederlands)

Ben je op zoek naar de beste Windows 11 boeken in het Nederlands? Wij hebben een mooie top 5 gemaakt. Er staan ook speciale boeken over Windows 11 bij voor senioren. De boeken zijn de ideale Windows 11 handleiding om te leren werken met het besturingssysteem. Wil jij ook met Windows 11 leren werken? Lees dan lekker verder!

1. Windows 11 (Studio Visual Steps)

Met het boek Windows 11 stap je snel en gemakkelijk over naar Windows 11. Heb je al ervaring met eerdere versies van Windows? Dan is dit boek geschikt voor jou!

Stap voor stap maak je kennis met de vele mogelijkheden die Windows 11 te bieden heeft. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Kennismaking met nieuwe en vernieuwde programma’s
 • Computer beveiligen en bestanden veiligstellen (Back-up)
 • Muziek, foto en video
 • Met mappen, bestanden en bibliotheken werken
 • Met het bureaublad, startmenu, de taakbalk en apps werken

Binnen een korte tijd kan je met dit boek al werken met Windows 11. Het is een goede Windows 11 handleiding. Ook is dit boek over Windows 11 geschikt voor senioren.

Windows 11 (Studio Visual Steps) boek

2. Computerbijbel Windows 11 (Menno Schoone)

De titel, Computerbijbel Windows 11, zegt al een hoop. Je kan het ook echt zien als een Windows 11 bijbel. Je gaat met dit boek de baas worden over Windows 11.

Ben je nu nog niet helemaal bekend met Windows 11? Krijg je soms zelfs zin om je computer een tik te geven? Dit boek is ideaal voor het installeren, optimaliseren, beveiligen, onderhouden en natuurlijk gebruiken van Windows 11.

Veel lezers zijn je al voorgegaan en zijn echt de baas over Windows 11 geworden. Ze kunnen goed met het besturingssysteem werken. Het is één van de beste boeken over Windows 11 in het Nederlands.

Computerbijbel Windows 11 (Menno Schoone) boek

3. Windows 11 voor senioren deel 1 (Studio Visual Steps)

Het boek Windows 11 voor senioren deel 1 is echt gericht op senioren. Ben je een senior en heb je al met een eerdere versie van Windows gewerkt? Dan is dit boek een aanrader voor jou!

Op een makkelijke manier leer je meer over Windows 11. Het boek bespreekt onder andere de volgende onderwerpen:

 • Veilig internetten
 • E-mailen
 • Met mappen en bestanden werken
 • Instellingen maken die het werken met Windows 11 makkelijker maken
 • Aan de slag met (beeld)bellen

Ook staan er goede oefeningen in het boek. Dan kan je testen of het is blijven hangen, wat je geleerd hebt. Lezers raken door het boek echt vertrouwd met Windows 11.

Windows 11 voor senioren deel 1 (Studio Visual Steps) boek

4. Leer jezelf snel – Windows 11 (Bob van Duuren)

Leer jezelf snel – Windows 11 is een goede handleiding om (snel) bekend te raken met het besturingssysteem. Windows 11 maakt het werken met een computer nog leuker en makkelijker.

Met goede uitleg en duidelijke afbeeldingen ga je leren werken met Windows 11. Onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Leren werken met nieuwe gebruikersinterface en menu Start
 • Met bestanden, bibliotheken en mappen werken
 • Eigen voorkeuren instellen in Windows 11
 • Beveiliging computer en up-to-date houden
 • Met verschillende soorten media werken

Aan de hand van dit boek is het niet lastig om met Windows 11 te werken en er alles uit te halen. Met de kennis die je opdoet is werken met Windows 11 echt een feestje.

Leer jezelf snel - Windows 11 (Bob van Duuren) boek

5. Windows 11 voor senioren (Victor Peters)

Windows 11 voor senioren is nog een boek over Windows 11 voor senioren in deze top 5. Met een stapsgewijze uitleg ga je Windows 11 goed begrijpen en kan je ermee werken.

Je gaat onder andere kennismaken met het nieuwe startmenu, documenten beheren, de computer onderhouden en surfen op het internet.

Er komen nog veel meer onderwerpen voorbij. Zonder omslachtig te zijn, leert dit boek je veel over Windows 11. Veel senioren hebben er al profijt van gehad.

Windows 11 voor senioren (Victor Peters) boek

Meer boeken over Windows 11 en handleidingen (Uiteraard ook voor senioren) + andere aanraders

Hierboven heb je een top 5 met de beste Windows 11 boeken gezien in het Nederlands. Ook heb je speciale boeken over Windows 11 voor senioren voorbij zien komen.

Misschien wil je toch nog verder kijken naar meer boeken over Windows 11 en handleidingen (Uiteraard ook voor senioren)? Op Bol.com vind je er nog meer.

De volgende artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:

Ken je zelf nog een goed Windows 11 boek dat absoluut in het bovenstaande rijtje hoort? Dan zien we dat graag hieronder in een reactie terug.

Laat voor vragen en/of opmerkingen hieronder een reactie achter of neem contact op.

Bas Dingemans

Sinds 2021 heb ik een eenmanszaak, genaamd Bas Dingemans Media. Goede Boekentips is daar onderdeel van. Ik hou van lezen en wil andere boekenwurmen het makkelijker maken om goede boeken te vinden. Boeken die ik gelezen heb en goed vind, die vind je ook terug in de lijstjes.

Plaats een reactie